Rafizi Ramli Pula Jadi Mangsa Fitnah

| comments

Kalau tidak memfitnah bukanlah umno namanya,  budaya fitnah memfitnah ini sudah jadi darah daging umno, mereka tidak boleh hidup kalau tidak memfitnah dan memburuk-burukkan orang lain.

Kenapa umno dan bn suka memfitnah? , senang sangat untuk jawab soalan tu, kerana mereka kini sudah habis modal, untuk terus selamat mereka akan fitnah siapa sahaja yang dirasakan akan mengancam mereka.

Kali ini rafizi ramli pula difitnah, cuba lihat gambar dibawah.


Apa mahu jadi negara ini, budaya politik sudah busuk diacu oleh umno, mereka sejak zaman mahathir kutty mengaibkan orang, menyebar cerita-cerita bohong bagi menjatuhkan imej orang lain.

kebelakangan ini, politik samseng dan politik mafia bermaharajalela... apakah kita mahu benarkan politik seperti ini dicemari? dalam keadaan terdesak, politik ganas dan fitnah jadi mainan umno untuk meracuni pemikiran rakyat.

Mereka menuduh, tapi bila diminta bangun untuk beri bukti, mereka menyorokkan kepala dibawah meja.. masih mahu pilih umno mengepalai kerajaan negara ini?

Ubah segera kerana negara diambang kehancuran akibat rejim umno yang gila dan terdesak itu.Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit