Mahathir Sila Jawab Solan Ni

| comments (1)

MP Pakatan Rakyat hari ini menolak dakwaan mahadey  bahawa undi untuk pembangkang adalah umpama undi untuk jutawan George Soros.

MP Petaling Jaya Utara Tony Pua juga berkata, Pakatan tidak mempunyai apa-apa hubungan dengan Soros.

"Kami tidak ada hubungan apa-apa dengan George Soros. Kami tidak kenal George Soros," katanya.

Ok, sekarang kita tanya pulak madey yang mudah sangat lupa nei.


Kenal tak dengan Soros?, dan soros kenal tak kat mahadey?.. dan korang berdua ni pernah jumpa dan sembang tak?..

 




Kalau pernah sila la tutup mulut, makin banyak cakap makin nampak dah bertambah pelupa.



Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 1 comments

8 Oktober 2012 8:30 PTG

mamak tua yang mudah lupa tapi ungkit konon melayu mudah lupa ! barua betul mamak kutti sikandar ni !

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit