Bangla Sambut Kemerdekaan Di Bukit Jalil?

| comments (2)

Cuba tengok gambar bawah nei.


Ya benar itu gambar bangladesh, walaupun gelembung pipinya sama dengan khir toyo tapi gambar lelaki diatas bukanlah seorang jawa, manakala raknya itu sudah pasti tidak dilahirkan di hospital Kuala Lumpur.

Kelihatan seorang dari mereka mengibarkan bendera jalur gemilang, mungkinkah mereka ini berbangla jadi rakyat malaysia?, apakah bangla ini sudah boleh mengundi pada PRU13 nanti.

Ketika "melayu keris" menghunus-hunus keris mahu menikam kaum cina dan india yang lahir di negara ni, mereka lupa kerakusan sang penguasa memberi IC kepada bangla dan indon sebenarnya akan membuat negara ni hancur, warganegara "baru" malaysia ini nanti akan lebih melayu dari melayu.

Hebat sekali umno, cina dan india yang lahir di negara ini dibenci, padalah bangla dan indon dianggap sebagai keluarga sendiri. elok slogan 1Malaysia ditukar jadi 1 Dunia.





Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 2 comments

4 September 2012 8:26 PTG

Bhai TukangLawan...

Satu perkara yang musykil kat gua... katanyer yang boleh ke Stadium Bukit Jalil tue hanya bagi yang mendapat jemputan... err... diorang nih masuk atas jemputan aper... KIMMA ker... PRESMA ker... atau Putera UMNO? hahahahaha

4 September 2012 9:12 PTG

@C pesatuan pekerja-pekerja stesyen minyak kot.... tak pun kelab penyokong Bn luar negara... :D

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit