Gambar Haji Hadi Pancing Ikan Besar

| comments

Rezeki itu pemberian Allah, hanya orang umno je yang katakan rezeki kurniaan pemimpin umno.jika bukan kerana umno rakyat tak akan merasa hikmah seperti apa yang kita rasakan sekarang, kata mereka meyakinkan orang kampung.

Sudah lupakah golongan umno bahawa semasa kita berusia 4 bulan, dalam kandungan lagi rezeki, jodoh ajal maut itu sudah ditulis oleh malaikat?

Jadi ingatlah, setiap kenikmatan yang kita nikmati adalah pemberian ALLAH, pemimpin diberi amanah untuk mentadbir, bukan menikmati hasil negara seperti "Mak Bapak" mereka yang punya, seperti yang dilakukan pemimpin umno.

Apa yang "tukanglawan" sampaikan diatas hanya sebagai ingatan kepada diri sendiri dan kawan-kawan, janganlah kita terperdaya dengan taktik jahat umno yang tiba-tiba minta rakyat balas budi sedangkan kita yang menaikkan mereka sebagai pemimpin.

Kini sampai masa mereka kita turunkan, rasanya semua sudah berpendapat begitu.

Baiklah.... pagi ini "tukanglawan" sebenarnya hanya mahu kongsikan gambar dibawah buat semua.

Yakinlah rezeki itu pemberian ALLAH. namun jangan lupa untuk tumbangkan umno nanti.Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit