Gambar Ceramah Merdeka Rakyat Di Hulu Selangor Malam Tali Penuh Sesak

| comments

Dibawah ini adalah 2 keping gambar yang "tukanglawan" jumpa difacebook .

Lihat sendiri sambutan orang ramai yang hadir ke ceramah perdana siri jelajah merdeka rakyat di Batang kali, hulu Selangor malam tadi.

Apakah kerusi DUN yang disandang P. Kalamanathan dari MIC itu akan jatuh semula ke Pakatan Rakyat?

Hulu Selangor seluas negeri melaka ini pernah jatuh ketangan Pakatan Rakyat bila Datuk Dr Zainal Abidin Ahmad menang bertanding di kubu kuat MIC itu dalam pilihan raya umum Malaysia 2008 ( Baca Biodata disini ).

Jika begini lah sambutannya, Hulu Selangor sekali lagi akan betukar tangan, itupun jika tiada permainan kotor dibuat semasa PRU nanti.


Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Komen

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit