Zahid Hamidi Akan Dihiburkan Dengan Senaman Punggung

| comments

Gara-gara tak tepati janji, Zahid hamidi akan dipersembahkan dengan senaman punggung, sekali lagi ianya akan diketuai oleh Mohd Ali Baharom, Presiden Persatuan Veteran Tentera Malaysia (PVTM) yang mengemparkan tanahair dengan mengadakan senaman punggung dihadapan kediaman Pengerusi BERSIH 2.0 pada 15 mei lalu.

Demonstrasi senaman punggung yang dijangka diadakan pada 29 Jun itu akan dibuat kerana PVTM kecewa dengan Zahid hamidi yang antara lainnya didakwa tidak menunaikan janjinya sebelum ini.

Veteran kecewa kerana tidak dihargai sebagai contoh tentang isu kebajikan dan layanan menteri kepada persatuan bekas tentera.

“Sebelum ini juga Datuk Zahid ada berjanji seperti nak beri pencen kepada bekas tentera. Tetapi tak beri.

"Kemudian beliau juga berjanji nak memberi saguhati kepada bekas tentera yang tak pencen,
" katanya lagi.

Beliau menjangkakan seramai 2,000 orang bekas tentera akan menyertai demonstrasi pada 11.30 pagi di hadapan bangunan Kementerian Pertahanan di Kuala Lumpur.

Tapi pada fikiran "tukanglawan" tak payah la buat, bukan apa, nanti jadi kebiasaan pulak. malu anak bini dirumah tu nanti, tukarkan saja acara senaman itu dengan menghantar memorandum.

Jom lihat senaman punggung gaya umno


Sudah-sudah la tu,  umno dari yang muda sampai yang tua buat perkara tak senonoh, menangis makcik ni tengok, 
Sila like jika suka artikel ini, dan send ke rakan anda untuk kongsi
NAJIB SEBUT "HARAM JADAH", DIA LUPA UMNO DULU PERNAH DIHARAMKAN, JADI UMNO ITU "HARAM JADAH" . NAJIB PERNAH KATA, 'KITA TUNJUK NEGARA INI SIAPA YANG PUNYA," SEBAB MARAH PADA PENYOKONG PAKATAN, DIA LUPA RAKYAT AKAN TUNJUK, NEGARA INI BUKAN BAPAK NAJIB YANG PUNYA. ABU... asalkan bukan umno

Anda boleh menyalin artikel yang disiarkan tanpa halangan, sila letakkan link blog "tukanglawan jika sudi, semoga maklumat dan informasi dapat disampaikan kepada semua . Anda juga digalakkan share artikel ini di Facebook, twitter, forum atau apa juga medium sebaran. jika ada saranan dan pendapat, e-mailkan ke infotukanglawan@gmail.com , silakanlah juga tinggalkan komen anda dibawah
Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini

. .
Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit