Video Penuh, Kenangan reformasi 1998

| comments

UMNO SUDAH HAMPIR REBAH, BILA UMNO REBAH, TIDAK MUNGKIN MEREKA AKAN KEMBALI BERKUASA>

Reformasi 1998 akan bergema senantiasa, sejarah dan fakta tidak akan dapat dipadamkan begitu sahaja oleh sang penipu yang rakus.

Video ini menjelaskan rentetan peristiwa dari 2 september 1998 sehingga semangat reformasi yang tidak pernah padam untuk perubahan total di Malaysia yang tercinta!

Ayuh, sebarkan video ini kepada semua bagi usaha yang mudah dalam meniti perjuangan membentuk Malaysia yang lebih baik dan menjamin masa depan kita!


Sebarkan Artikel ini kepada generasi muda yang tidak jelas apa sebenarnya terjadi pada tahun 1998 apabila DSAI difitnah dan diperlaku dengan kejam.Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan Facebook Page Untuk berita terkini
Anda boleh menyalin artikel yang disiarkan tanpa halangan, sila letakkan link blog "tukanglawan jika sudi, semoga maklumat dan informasi dapat disampaikan kepada semua . Anda juga digalakkan share artikel ini di Facebook, twitter, forum atau apa juga medium sebaran. jika ada saranan dan pendapat, e-mailkan ke infotukanglawan@gmail.com , silakanlah juga tinggalkan komen anda dibawah

. .
Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit