Anak Menteri Kepala Gangster

| comments

"Woi anak Nazri, negara ini bukan "bapak" kau yang punya, Woi nazri anak Aziz... jaga sikit anak kau tu. ". ingat negara ini bukan kau dan bapak kau yang punya, dan kau tak boleh buat negara ini macam tak ada undang-undang.

Tau tahu kah korang, Anak Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Nazri Abdul Aziz didakwa menyerang seorang penyelia keselamatan di sebuah kondominium mewah di Mount Kiara pada malam Selasa lalu, dia membelasah seorang pengawal keselamatan.

Khabarnya, Anak Nazri memandu kereta sport Porsche ke kondominium teresebut, semasa mahu masuk budak ini tak mahu menulis namanya dalam buku tetamu di pondok pengawal berkenaan, lalu terjadi perbalahan kecil dan anak nazri yang biadap ini telah mengarahkan pengawalnya pengawal keselamatnnya yang memandu sebuah MPV mewah memegang pengawal berkenaan sebelum memukulnya.

Anak menteri hidup mewah, lebih mewah dari menteri.. pandu kereta porshe dan pengawal keselamatan ikut dengan naik MPV mewah, wah, lazat jadi anak menteri, sehingga lupa diri, dan bertindak berani pukul orang.

Ketua Polis Daerah Polis Brickfields, Wan Abdul Bari Wan Abdul Khalid ketika dihubungi hari ini mengesahkan bahawa dua laporan polis berkaitan dengan kejadian itu telah dibuat.

"Kes diklasifikasikan mengikut Seksyen 160 Kanun Keseksaan kerana terbabit dengan pergaduhan," katanya, yang keberatan memberikan butiran lanjut kes itu.
Mohamad Nedim Mohd Nazri Aziz,bakal gengster yang bakal membawa keranapan negara ini perlu dihukum, jangan kerana dia anak menteri polis menjadi kecut dan takut. jangan jadi pondan wahai polis, jangan jadi barua. sepatutnya anak menteri patutr dihukum lebih teruk dari rakyat marhaen, ini teladan supaya mereka lebih bersopan.

Mohamad Nedim Mohd Nazri AzizAWAS!!!  Mohamad Nedim , kejadian berkenaan sempat dirakamkan melalui kamera CCTV. kau takkan terlepas.

Pengurusan kondominium itu juga dikatakan sedang menghadapi tekanan supaya ‘menutup’ kejadian itu kerana firma-firma keselamatan bergantung kepada kelulusan kerajaan persekutuan untuk memperbaharui lesen operasi mereka.

Begitu jahatnya umnoapco, anak menteri pukul orang, pukul rakyat marhaen, pukul pengawal keselamatan gaji tak sampai RM1000.00, tekanan diberi supaya kes ini ditutup.

Tak nampak lagi kah anda, kenapa rejim Umnoapco perlu diturunkan.. SEKARANG JUGA..

HANCUR UMNO... LANGGAR UMNO... JAHANAM UMNO.

Anda boleh menyalin artikel yang disiarkan tanpa halangan, sila letakkan link blog "tukanglawan jika sudi, semoga maklumat dan informasi dapat disampaikan kepada semua . Anda juga digalakkan share artikel ini di Facebook, twitter, forum atau apa juga medium sebaran. jika ada saranan dan pendapat, e-mailkan ke infotukanglawan@gmail.com , silakanlah juga tinggalkan komen anda dibawah

. .
Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit